Idestova egy hónapja tart a Babaváró hitel utáni roham. Nagyon érdekes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Nem is gondolná az ember, hogy milyen praktikák lehetnek azok, amelyekkel akár még gyorsabban hozzájuthatsz akár a 10 millió forinthoz. De mi ezt nem titkoljuk, hanem megosztjuk Veled.

Ezt tudnod kell!

Fontos, hogy nem mindenki jogosult a Babaváró hitelre, így hiába fogadod meg azokat a tippeket, amelyeket most fogunk megírni. Ilyen például a legalább 1 éves TB jogviszony. AZ is fontos, hogy házasok igényelhetik csak. Ráadásul olyan házaspár, ahol a hölgy tag idősebb, mint 18 év, de nem múlt el 41.

Azt vállaljuk, hogy a hitel igénybevétele után (amelyre nem kell sem fedezetet adni, sem kamatot fizetni) 5 éven belül születni fog egy gyermek a családba. Most, hogy ezeket tisztáztuk nézzük meg, hogyan gyorsítható fel a Babaváró hitel felvételének folyamata!

Gyakorlati tippek

Fontos tudni, hogy aki már elmúlt 12 hetes terhes, az beszámít az állam által elvárt 5 éven belül születendő gyermek fogalmába. Ez azért zseniális megoldás, mert ilyenkor biztos nem lesz semmilyen aggály, hogy mi lesz, hogyha mégsem születik meg a baba. Ráadásul így nagyjából csak fél évig kell törleszteni a hitelt, és utána 3 évig szüneteltethető. A tanács pedig az, hogy vigyük magunkkal a terhes-gondozási kiskönyvet!

Mivel hiteligénylésről van szó, minden fontos irat legyen velünk! Értjük ezalatt a személyi igazolványt, a lakcímet, az adókártyát. Sőt, a TB igazolást is vigyük egyből magunkkal!

Gondoljunk a jövedelem igazolásra is! Erre pláne akkor van szükség, hogyha nem abba a bankba érkezik a jövedelmünk, amelyben a Babaváró hitelt megigényeljük. Ilyenkor konkrétan munkáltatói igazolást (30 napnál nem régebbit), és/vagy bankszámlakivonatokat tegyünk be a táskánkba.

Amennyiben ezeket észben tartod, és alkalmazod, akkor nagyon gyorsan a bankszámládra kerülhet az akár 10 millió forint. Hogy tényleg nem a levegőbe beszélünk, az bizonyítja, hogy nem egy házaspár kapta meg a hitelt 3 napon belül. Hogyha ilyet szeretnél, akkor keress fel minket! Mi segítünk, ahogyan csak tudunk.