Bár sokan megrohanták a bankokat, és Babaváró hitelt igényeltek, még mindig akadnak olyanok, akik tétováznak. Ezzel semmi baj nincsen. Viszont arra gondoltunk, hogy segítünk nekik a döntésben. Írunk pár olyan élethelyzetet, amikor teljesen egyértelmű, hogy a Babváró hitelt Neked találták ki. Íme:

Friss házasok ambíciókkal

A legkézenfekvőbb megoldás, hogyha most tervezitek a házasságot, vagy már házasok is vagytok. Előttetek a családalapítás terhe, amely most akár 10 millió forinttal is könnyebb lehet. Ilyen esetben nagyon ritka, hogy egy házaspár ne tervezne gyermeket. A feltételek szerint 5 év van arra, hogy az első baba megszülessen, amely ilyenkor egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat.

Ha már van egy gyermeketek

Akkor sincsen semmi probléma. Sokan keverik, de a Babaváró hitelnek nem feltétele az, hogy még ne legyen gyermeketek. Sőt, az is igaz, hogy 2 vagy 3 gyermek születése esetén további kedvezmények vannak, de ez nem feltétele annak, hogy megigényeld, és jól járjatok. Ha mondjuk, van egy gyermeketek már, és születik még egy, akkor ez fog történni:

Megkapjátok a Babaváró hitelt, akár 10 millió forintot. Elkezditek törleszteni havonta. Megszületik a baba, és 3 évig innentől szüneteltetitek a törlesztést. Majd amikor lejár, tovább fizetitek a legfeljebb havi 50 ezer forintot. Ezzel mintegy 4 millió forinttal jártok jobban, minthogyha normál piaci hitelt vettetek volna fel. Ezt ebben a cikkben mutattunk meg, kattints ide a részletekért!

Ha van hiteletek

Már egy egész cikket is szenteltünk ennek a témának. Teljesen mindegy mennyi gyermeketek van, hogyha:

  • szeretnétek még egy gyerkőcöt
  • és van már most is hiteletek

Ugyanis, egy kamatmentes, fedezet nélkül felvehető kölcsönnél olcsóbb piaci hitel nincsen. Éppen ezért, hogyha a meglévő hiteleteket kiváltod a Babaváró hitellel, akkor tuti olcsóbban jöttök ki, erről itt számoltunk egy kicsit. 🙂

Ez az a három szituáció, amelyben biztos lehetsz, hogy megéri felvenni a Babaváró hitelt. Persze adódnak más esélyek is, viszont ezek a legevidensebbek. Amennyiben hitelben gondolkozol, akkor keress fel minket! Mi az elejétől a végéig segítünk Neked az ügyletben.