Most, hogy elbúcsúztattuk az óévet, és beköszöntött a 2019 mindenki újult erővel vág bele a teendőibe. Ilyenkor érdemes folytatni azokat a dolgokat, amelyek tavaly beváltak, és változtatni azokon, amelyek nem voltak sikeresek. A hitelkalkulátor egyértelműen azok közé tartozik, amelyekkel továbbra is érdemes foglalkozni.

A számok nem hazudnak

Órákon át lehetne mesélni azon emberekről, akik súlyos pénzeket nyertek azzal, hogy vették a fáradtságot és használták a hitel.hu kalkulátorát. Bizony messze nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy sok-sok millió forinttal több maradhat a zsebünkben.

Sőt, olyan szerencsés helyzetben vagy, hogyha rendszeresen olvasol minket, akkor számos egyéb olyan ötletet is megosztunk Veled, amellyel tovább tudod csökkenteni a költségeidet. Szóval olvass továbbra is minket! 🙂

De most számoljunk egy kicsit, hogy a saját szemeddel lásd, mekkora összegekről beszélünk!

10 millió forint hitel 3,3 millió különbség

Számoljunk egy abszolút alap lehetőséget! Egyszerűen 10 millió forintot vegyünk fel 20 évre! Sima használt lakásvásárlás, és nem foglalkozunk a kamatperiódussal sem most kivételesen (általában azonban nagyon fontos).

Szóval, ha ezekkel az alapbeállításokkal kalkulálunk, akkor a legolcsóbb hitel számunkra a K&H Bank K&H Üzleti Feltételű Hitele K2 szerződése, amely havi 51.684 forintról szól. Ez azt jelenti, hogy összesen 12.579.512 forintot utalunk vissza a 20 év alatt a banknak.

Ha legördülünk a lista aljára, akkor egészen más számokkal találkozunk. Konkrétan ennél a kalkulációnál az OTP Bank Lakáshitele szerepel. Ebben az ajánlatban havi 65.692 forintos törlesztőrészletet ajánlanak számunkra. Ezt sem mondhatni túl drágának, de azért az előző sokkal jobban hangzik. Hogyha megnézzük, összesen mennyit fizetünk vissza, akkor ez az érzés tovább erősödik bennünk. Ennél az „otépés” hitelnél ugyanis 15.883.218 forint visszafizetésére vállalunk kötelezettséget. A különbség meghaladja a 3,3 millió forintot.

Mit gondolsz, simán le tudnál mondani 3,3 millió forintról? A magunk nevében azt mondhatjuk, hogy mi nem. Ha ebben egyetértünk, akkor keress fel minket! Minden lehetséges megoldást megkeresünk azért, hogy Te anyagilag a legjobban járj.